6 grunde til at livet er for kort til dansk landsholdsfodbold

Her er mine seks grunde, er du enig.

– Stemningen på stadion er ikke eksisterende. Der er ingen slagsange, ingen nerve blandt publikum og helt stille hvis der ikke er en chance hvor der enten lyder en klapsalve som i teatret eller et “neeeeeej” som i håndbold. Danish dynomite og roooooligans. DBU mener at alle betydende landskampe skal spilles i parken, uanset hvor få tilskuere der så ellers dukker op.

– Landsholdet er en syklub og DBU vader rundt i sig selv hver gang de skal håndtere et emne i pressen. Det er lige pinligt hver gang. Landsholdet er “folkets hold”, men når en repræsentant for DBU fremtoner i pressen er det i defensiven og man har bestemt ikke indtrykket af at han er der i folkets interesse. DBU fremstår alt for lukket og topstyret.

– Vi har en landstræner som bor i belgien og som stort set kun besøger et dansk stadion hvis det ligger i københavn. Han mener selv at staben ser langt de fleste kampe i tv, men alle der har været på stadion ved hvor meget bedre fornemmelse for de enkelte spilleres præstationer, man får på stadion.

– Spillefilosofien på landsholdet er hurtigt pasningsspil, og det er som sådan positivt. Desværre magter vi ikke at spille effektiv fodbold og at skaffe et resultat. Det gør selfølgelig ikke så meget så længe tilskuerne rejser sig og klapper efter en 0-0 kamp mod Tjekkiet, hvor vi har haft mindst 15 afslutninger på mål uden at score. Vi har simpelthen ikke spillerne til den slags fodbold vi spiller.

– De fleste kampe bliver vist på TV2, hvor det er den samme familien-danmark-kommentator der sidder og fyrer de samme floskler af hver gang. Man ved nærmest på forhånd hvad han vil sige og ligemeget hvor røde briller man kan have, så er hans fortolkninger af reglerne til grin.

– Spillerne der udtages til landsholdet behøver ikke af få spilletid hos deres respektive klubhold. De heldige der har fået deres navn på blokken, skal egentlig bare være nogenlunde skadesfri for at kunne spille. Skræmmeeksemplerne er vores gamle superbomber, der selv måtte indstille karrieren før han blev taget af holdkortet, og målmanden der røg af holdet på samme måde.

Er du enig eller uenig? Skriv en kommentar herunder.

Kommentarer

kommentarer