Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Flæskesteg i ovn med sprøde svær
Her er et lille tip til hvordan du får sprøde svær på din flæskesteg når du tilbereder den i ovnen.
Forb. tid
10
minutter
min
Active Time
20
minutter
min
Samlet tid
2
timer
t
Ret:
Hovedret
Køkken:
Dansk
Keyword:
flæskesteg, sprøde svær
Yield:
1
flæskesteg
Materials
1
stk
Flæskesteg
1-2
liter
Kogende vand
Salt
Stegetermometer
Sådan gør du
Hæld sværen over med kogende vand.
Gnid salt ind imellem sværene.
Læg stegen i ovnen på 200 grader med en smule vand i bunden af fadet. Husk termometer.
Under tilbereningen kan der øses en del af skyen i fadet over sværen med jævne mellemrum.
Når temperaturen når 55 grader, skruer du ovnen op til 250 grader varmluft.
Når temperturen når 65 grader, tages stegen ud og hviler på bordet i mindst 15 minutter.
Herefter er den klar til servering.
Video
Noter
Hvis sværene er ved at blive for mørke, kan du lægge et stykke alufolie over sværen med den blanke side opad.